”Tack för det här året, det har varit extremt lärorikt”

Vi har varit på middag. Vi har skålat, vi har firat. Nu har vi lämnat studenterna vidare till ett nytt kapitel i livet. Det blir nu också tydligt att både vi och rektorerna får det lite lugnare.

Under studentveckan lyckades vi också klämma in att göra en visning av Frisper. Ni vet vår nya applikation för att hjälpa företag, skolor och kommuner att hålla koll på sin friskvård.

Jesper på Flak

3 kurser betygsatta under förra veckan

Nu har Plan Digitals Jesper och Tobias precis avslutat det här läsåret och rapporterat in betyg i 3 av årets 5 kurser. I höst rullar vi igång ytterligare en kurs då vi också adderar Programmering 1 till vårt utbud, igen. Vi har haft kursen förr, men inom det ämnet har vi bara kört påbyggnadskurser under senare år.

Vi önskar nu våra studenter i TE20 stort lycka till framöver i deras fortsatta utveckling. Vi räknar med att de kommer fortsätta att skriva fin kod framöver, kanske även tillsammans med oss. Vet vem. Vi har ju anställt två tidigare elever förr och i höst kommer en ytterligare tillbaka i form av praktikant.

Citatet i rubriken kommer från en av våra elever i Webbserverprogrammering.

Flera hundra skolor är i mål

Vi är glada att vi har fått förtroendet att dra ett strå till alla dessa skolors stack. Planering, schemaexport, uppföljning och en fantastisk mängd överblick och sammanfattning är nu i mål, igen. Vi har aldrig fått vara med och dra såhär många skolor över mållinjen förut och förhoppningsvis får vi göra samma förbättring även nästa år. Tack så mycket för att ni väljer Plan Digital, återigen!

Äntligen får rektorerna varva ned

Vi ser tydligt i våra loggar att det lugnar ner sig. Nu är det tid att komma ifatt, även om det inte är över riktigt än. Vi vet att många lärare kämpar vidare i ungefär en vecka till, vilket så klart avspeglas i rektorns arbete också. Men det är nära nu och antal dagliga elevärenden är förhoppningsvis närmast noll just nu. Hoppas vi.

Vi har några möten inbokade och finns till förfogande om det är någon som vill diskutera något, vad det än är. Du vet var vi finns. Närmsta veckornas samtal kommer handla om olika former av rapporter, som är ett av våra stora områden just nu.

Vi har lanserat Frisper

Du har säkert hört om Frisper förut om du följer bloggen slaviskt. Nu ser vi tjänsten som lanserad, även om den fortfarande är väldig tidig med majoritet pilotverksamhet. Vi har gjort presentationer för privata och offentliga organisationer och den senaste var i fredags, mitt i studentfirandet. Det är sällan vi är så uppklädda när vi gör en visning. 🙂

Vi vill gärna demonstrera Frisper för alla företag (och skolor) som vill hålla koll på hur personalen mår och hur de motionerar. Vi tror att vi kan hjälpa er att få friskare personal och klart mer givande dialoger kring hälsa, både psykiskt och fysiskt. Hör av dig för en visning och titta tills vidare in till frisper.se.

Plan Digital jobbar vidare

Vi sänker som vanligt tempot lite under sommaren och kommer att ha semestrar som avlöser varandra, men vi har aldrig stängt på något sätt. Vi kommer använda sommaren till att underhålla, städa, vidareutveckla och på alla tänkbara sätt förbättra både Frisper och Plan Digital. Vi kommer jobba framförallt med rapporter och design, men vi kommer inte på något sätt att prioritera ned service eller support. Du kanske behöver en viss rapport i sommar? Hör av dig så kan vi säkerligen ordna den.

Förresten, såg du studenten på flaket?

Det är inte vilken student som helst. Det är vår alldeles egen Plan Digital-Jesper som blev headhuntad av studenterna för att följa med på flaket i fredags.

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *