Ny kurs om en månad och nytt bolag

Efter att ha varit en lugn period i ett par månader är vi nu på gång inför höstens kurs den 12:e september.

Välkommen till kurs!

Det är dags för kurs.

Länk till inbjudan

Torsdagen den 12:e september kör vi en favorit i repris, vilket i stora drag är lika som förra årets kurs, men med mer tid för er att titta på varandras lösningar, vilket är något ni bad om i utvärderingen.

Kursen är precis som förra året i Galaxen och alla nuvarande och potentiellt framtida användare är välkomna att delta. Det finns inga kostnader iblandande (annat än er resa till Borlänge) och alla är välkomna. Dock har vi begränsat antal platser, så det är bra att du bokar in dig tidigt. Det är fyra kommuner som pratar om att komma igång under hösten, så det kanske är många som väljer att delta. Däremot har vi lovat flera av kommunerna att vi kommer till er och gör ytterligare dragningar, så om ni inte lyckas komma loss, eller få en plats, så ordnar det sig en annan gång under hösten.

Nytt bolag

Vi håller på att justera lite i organisationen kring Plan Digital, som nu flyttar ut i ett eget AB. Detta har ingen praktiskt betydelser för er, men det är ett sätt för oss att hålla isär olika verksamheter. Eventuellt kommer vi att förändra något PUB-avtal till nya bolaget, men det löser vi smidigt efter hand mellan oss och era personuppgiftsansvariga.

Vi ses i september och vi önskar er en fortsatt härlig sommar!

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *