Wow vilken bra start på 2023!

Det finns inte mycket annat att säga än WOW! Vi har inte räknat med att prata med nya kunder just nu, eftersom vi håller på med stora designprojekt bland annat.
Men efter nyår och innan vårterminen ens börjat så har 3 olika huvudmän kontaktat oss och vill ha visningar.

Två av dessa huvudmän är redan kontaktade och har fått offert. Det går fort ibland.

Vi tror att vi gör rektorer lite bortskämda

Det är i så fall ett högst angenämt problem och egentligen högst önskvärt, antagligen för alla inblandade parter. Det är nämligen så att när rektorer som har arbetat med Plan Digital byter skola, då är de i regel rätt snabba på att undersöka möjligheterna att använda Plan Digital hos den nya huvudmannen. Ofta går det ganska fort, men det här är antagligen rekord. En annan rektor som hörde av sig samma vecka reflekterade också själv över hur fort det gick innan det kändes otillräckligt i rektorsrollen utan att ha Plan Digital.

Endast en dag in i jobbet och jag längtar redan efter Plan Digital

Rektor hos en privat skola

Nya designen är släppt till de flesta skolor

Vi har skjutit ut nya versionen till en majoritet av er, men vi kommer finputsa den en aning innan den rullar ut vidare. Vi stannar, lyssnar in, putsar och skickar ut ett något högre versionsnummer vilken dag som helst, till några ytterligare skolor.

Du kan växla tillbaka under en period

Skärmdump från senaste versionen

Det går under ett antal veckor att växla tillbaka till den gamla versionen om du verkligen vill. Vi vet inte om någon kommer vilja, men är man en vanemänniska så kommer man kanske tycka att det nya känns lite jobbigt. Så det fungerar kalas att backa tillbaka, så ser det till 95% ut som du är van med. Några skillnader har vi gjort i båda versionerna.

WOHO!!! Det är helt fantastiskt med den nya designen tycker jag! Så fint! Ett jättelyft! En fröjd att jobba i 

Kvalitetsutvecklare

Båda ovanstående citat fick vi in under förra veckan, så nog känns det bekräftat att det är bra saker som händer just nu och att våra utvecklingsarbeten landar precis där de ska.

Skolinspektionsrapporten är på plats (igen)

Den här rapporten har faktiskt funnits av och till under alla år, men den har varit eftersatt då den t.ex. inte har hanterat grundskolan alls. Men nu är alla dessa delar förnyade och den börjar bli riktigt effektiv. Framförallt för er som ansvarar för flera skolor och vill ha data för alla samtidigt. Fråga gärna, så ska vi visa vad den kan göra.

Vårterminen startar, även vi med nya kurser

Vi har precis registrerat resultat i avslutade kurser och är nu redo att rulla igång nytt. För vår del är det både nystartade kurser i Webbutveckling och Webbserverprogrammering, samt pågående kurser i JavaScript som pågår parallellt med att vi skapar nya funktioner för er. Vi är glada att få fortsatt förtroende av skolorna att få hjälpa dem med att skapa skickliga webbutvecklare. Dessutom erbjuder vi ju praktikplatser till ett antal av dem, vilket ger fördelar för alla parter.

Vi har ju dessutom anställt en av våra tidigare praktikanter och två av våra tidigare elever. Vi kommer fortsätta på den linjen tror jag. Varför gör inte fler företag såhär? Skolan behöver verkligen bra praktikplatser.

God fortsättning

Hoppas ert 2023 blir bra, vårt ser då i alla fall ut att bli trevligt. Vi finns här redo att nöta vidare med alla tänkbara idéer ni har. Hör av dig om du vill ha en visning eller om du vill bolla framtida sammanställningar eller något annat.

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *