Plan Digital har haft grillfest

Igår hade Plan Digital sin första fest någonsin. Det var väl på tiden? Alla anställda plus några av våra närmaste kunder, leverantörer och deras vänner var bjudna.

Det var helt enkelt dags att ha en grillfest. Inte av någon särskild orsak, men det är trevligt att ses. Vi pratade timplaner, tjänstefördelning, schema, nya kunder och allt däremellan. Bland annat avhandlades: hur stor skillnad är det egentligen på yrkeslärare och ämneslärare?


Vi tycker att företagets kylskåp är rimligt planerat.

Vi hade faktiskt mat och tårta också, men det glömde vi ta kort på. 🙂

Tobias sköter grillen medan de andra räddar världen, eller nåt.

Simuleringen av 2031 har gått bra!

Det kanske är läge att följa upp det förra inlägget (Vi simulerar år 2031). Med en halv miljon timplaner och 800 kommuner med 30 000 invånare hos samma kund så lyckas vi ändå hålla de väsentliga sidladdningen rätt snabba. Genom att generera befängt stora kunder så hamnade vissa laddningstider uppe på runt 8 sekunder, vilket säkert många skulle tolerera ibland, men inte vi. Vi har sidladdningar på runt 50-60 millisekunder i normalfallet med extremer på uppemot 2 sekunder, men vi tror vi kommer lösa allt det under hösten. Vi är redan i mål för vad en maximalstor Svensk kund kan begära, men vi tycker att det är vettigt att putsa vidare lite till. Om inte kunden blir gladare så blir våra servrar det.

Vi räknar med att vara ganska fullbelagda i ett halvår

Vi tror att vi kommer ha rätt mycket att göra mellan oktober och mars, så om ni vill komma igång med Plan Digital så är vårt hetaste tips att göra det innan eller efter den perioden. Det är stora projekt på gång som vi kommer berätta mer om senare. Men med det sagt kommer vi inte neka er något, vi kanske bara inte är blixtsnabba. Hör av er så gör vi en planering tillsammans.

Vi varvar ner lite i en månad nu

Vi har inte semesterstängt, men vi varvar ner en aning. Vi finns på plats varje dag för att svara på support och annat. Vi bygger vidare på nya tekniker och kommer som vanligt att leverera er både det ni bett om och det ni inte visste att ni ville ha. Som vanligt utan att det kostar något extra.

Ha en trevlig sommar så ses vi snart!

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *