Spela golf med Plan Digital – vi bjuder!

Vi har köpt en soptunna, ser det ut som… Plan Digital sponsrar från och med den här säsongen Hagge GK. Vet du vad det bästa är? Vi bjuder dig på en runda om du vill!

Golfbana

Plandigital tycker alltid det är kul att bidra till klubbar/organisationer i vårt närområde.

I år har vi valt att gå med som hål- och guldsponsor ute på den jättefina golfklubben Hagge GK då flera av våra vänner/medarbetare är riktigt golftokiga och spenderar mycket tid där när de inte är med och räddar världen!

Lite kort om Hagge GK

Hagge GK

Hagge ligger några mil utanför Ludvika och har år 2020 blivit utnämnda till årets golfanläggning. Hagge har en fin natur och ett jättefint sjöläge som ger ett helt underbart första intryck.

Då vi är sponsor och har medarbetare som älskar att golfa så erbjuder vi er kunder och andra vänner till skola och digitalisering en möjlighet att spela en runda golf med oss på Hagge GK där vi självfallet står för greenfee!

Där kan vi prata om allt ifrån tjänsten Plandigital till nya projekt eller eventuella förslag och förbättringsmöjligheter eller om ni bara vill knyta lite bättre kontakt med oss som leverantör. Tycker ni att detta är intressant så hör av er till vår storgolfare Jesper Sundin.

Jesper bjuder dig på en fin dag i Hagge

Mail jesper.sundin (snabel-a) plandigital.se

Om du inte vill spela så kan du ju i alla fall sitta på vår sponsrade bänk. 🙂

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *