The Real Group, Tusse, Xion med flera på Rytmus 30-årsfirande!

Hela veckan firar Rytmus 30 år. Orterna som driver Rytmus-gymnasium turades om med att ha fest. Vi besökte Borlänge under torsdagen.

Fest i Borlänge

Tänk att Rytmus ändå har producerat så fantastiska artister. Nu har undertecknad aldrig varit på musikevent på Cozmoz tidigare, men har det någonsin varit så stora artister där? Eller så genreöverskridande? Vi lyssnade på Tusse som vi sett på TV världens bästa sändningstid på TV och vi såg Xion som bland annat nyss var förband åt In Flames på Dalhalla. The Real Group behöver nog ingen presentation.

Det var ett trevligt sätt som Rytmus firade 30 på och Plan Digital var där som både musikintresserad och som skolleverantör. Vi träffade kunder av kollegor av olika slag och det var trevligt att få möta några av våra användare som normalt rör sig i andra delar av Sverige.

Förutom de redan namnkunniga artisterna så var det häftigt att uppleva nästa generation stjärnor som är nuvarande elever på skolan. För den delen var det verkligen inga fel på lärarbandet heller. Fler av medlemmarna där har vi sett på andra ställen i musikaliska sammanhang också.

Och förresten, hur coolt är det inte att ha Gustaf Norén som lärare?

Vi ser fram emot er 40-årsdag och hoppas på att få uppleva några nya artister som ni skapat till dess.

Det som Tobias kanske framförallt tar med sig från kvällen var vilken fantastisk röst Joanné Nugas i The Real Group har. Första intrycket var ”WOW, vilken Disney-röst” och sedan fick vi bekräftat en stund senare att hon är rösten i nya Lilla Sjöjungfrun. Det var nog bara tur att Tobias kopplade ihop det så rätt, men ibland får man ha lite tur också.

Vi bjussar på ett bar bilder från kvällen, som är tagna med potentiellt skakig mobilkamera med kvalitet därefter.

Xion, Thrash metal som helt rättvist får mycket beröm överallt där de rör sig. Mycket skickliga musiker
Gustaf Norén som också är kvällens konferencier hyllar Tusse som var hans elev för några år sedan.
Gustaf sjunger en av sina egna låtar och i kören bakom finns båda nuvarande elever, The Real Group och Tusse. Tänk vilken upplevelse för eleverna!

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *