Programmering i Smedjebacken igen!

Vi har ännu en gång arrangerat programmeringsträff hos Smedjebacken Makerspace. Rekordmånga deltagare och flera helt nya kom och hälsade på.

Makerspace

Precis som vanligt så arrangerar Plan Digital kvällen, men som värd står Smedjebacken Makerspace som har en så trevlig lokal.

Den här gången var det ovanligt många från Högskolan som deltog. Antagligen var det på grund av den aktivitet vi hade med Högskolan för några veckor sedan, som gjorde att vi fick ett lite bättre nätverk där. Läs mer om det:

Hela IT-säkerhetsklassen fick ett skarpt case hos Plan Digital

Vi käkade, fikade och pratade om kod

Det var C++, det var PHP, JavaScript och snack. Vi pratade om Plan Digitals utmaningar och vi pratade om Hitachis, precis som vi även diskuterade studenters examensarbeten. Kanske kommer Plan Digital att kunna bidra i det sistnämnda framöver, men det får vi återkomma om senare.

Vi ses om lite drygt 2 månader?!

Vi hoppas att vi kan ses i augusti igen och snacka kod igen. De nya gästerna lät klart nöjda och de ville komma igen. Studenterna som annars rör sig i Borlänge blir bjudna på rätt många AW:n från diverse konsultfirmor m.fl. som vill rekrytera och de berättade att det var ett bättre klimat här när inte en massa företag slår sig för bröstet och arrangerar skrytafton. Vi gör inte det här för att rekrytera. Vi gör det faktiskt framförallt för att det är kul.

Författare: Tobias

Ägare, VD och grundare av Plan Digital. Skolnörd, planeringsnörd och programmerare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *